Susanne Nielsen
Mobil 2270 1860
 

Index Skogshorn Katte Killinger Planer Kuld Link

 

Velkommen til min hjemmeside, jeg hedder Susanne, bor med min mand Ole og vores Norske Skovkatte midt i det naturskønne område Gilleleje i Nordsjælland.


Vores datter Claudia Rex er designer og danser følg hendes blog
 

Vores første Skovkat "Kvilles Tordenskjold" fik vi i 1995 da vi boede i Hillerød. Vi flyttede nogle år senere til Gilleleje, ejendommen er en nyrenoveret gård med naturen lige uden for vinduet, huset er omgivet af skov, marker og en stor smukt have,
 
- her fik jeg lyst til at opdrætte denne dejlige race og selv om vi bor midt i naturen har vi valgt at bygge løbegård, så misserne kan være i sikkerhed når de er udendørs.

I mit lille opdræt lægger jeg stor vægt på godt temperament, sundhed og maksimal trivsel for vores katte og killinger, de er først og fremmest vores kæledyr og en del af familien. Selv om jeg hygger mig ved at være på udstillinger, har jeg ikke tiden til at deltage på så mange  i løbet af året.

Mit opdrætternavn er opkaldt efter fjeldet Skogshorn i Hemsedal, her tilbragte vi i mange år vores jule- og påskeferier i vores dejlige lille lejlighed som vi nu har solgt.
SKOGSHORN i Hemsedal

Vi har en dejlig lejlighed i Avoriaz som vi udlejer når vi ikke selv bruger den, vi tager hvert år til jul og påske på skiferie hertil.
Avoriaz - se prisliste og detaljer om lejligheden her.

Du er velkommen hvis du vil vide mere om vores opdræt og vores udlejningslejlighed.

Venlig hilsen Susanne Nielsen

         

Skogshorn©Susanne